Welcome to Vlora

Shitet apartament 1+1 në qëndër,Vlorë

Shitet apartament 1+1 pranë Qëndrës Historike ‘Te Kapelja’- VlorëPallat i vjetër para viteve 90, ka një sipërfaqe prej 54m² dhe ndodhet në katin e 3.Shitet i mobiluar dhe rregulluar nga brënda në gjëndje për të jetuar.Çmimi 35.000 Euro i pa diskutueshëm

𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐨 𝐓𝐚𝐧𝐢 𝐍𝐞: +𝟑𝟓𝟓 𝟔𝟖 𝟒𝟎 𝟏𝟐 𝟏𝟎𝟕 𝐏𝐞𝐫 𝐌𝐞 𝐒𝐡𝐮𝐦𝐞 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧

Për më shumë prona vizitoni www.invest1group.com

Kuzhina
Dhoma e Gjumit
Dhoma e Gjumit
Korridori
Korridori
Tualeti

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.