Welcome to Vlora

Periferit e harruara të Vlorës së ‘lulëzuar’

Edhe pse qyteti i Vlorës ka qënë objektivi kryesor i qeverisë në pushtet për transformimin e saj ,sërisht shumica e hapsirës territorjale lë për të dëshiruar .

Pothuajse të gjithë segmentet rrugore dytësore kanë probleme me infrastrukturen rugore ,me asfaltimin ,kanalizimet,ndricimin dhe pastrimin e këtyre zonave .Në cdo fushatë elektorale,premtimet vazhdojnë të jenë në modelin ‘se një ditë do ti bëjmë’ por dhe mungesa e reagimit të banorëve ku mungon ky investim mesa duket zëri i tyre nuk dëgjohet as nga përfaqësuesit e tyre në këshillin bashkiak,as nga deputetë e majtë por as nga bashkia .

Si cdo problematik tjetër e cila mbulohet me fjalët që qeveria po punon , me sa duket tashmë më shumë se një vitë përplasja politike midis përfaqësuesve të majtë dhe kryebashkiakut Leli .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.