Welcome to Vlora

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Për shkak të një avarie të rëndë në Stacionin kryesor të Ujësjellësit në disa zona të qytetit të Vlorës janë shfaqur anomali në furnizimin me ujë.Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, kërkon mirëkuptimin e qytetarëve dhe bizneseve ndërsa po punojmë intensivisht për stabilizimin e situatës

Faleminderit për bashkëpunimin e deri tanishëm!

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.