Welcome to Vlora

Ndodh përmbysja në Himarë, Fredi Beleri kthen rezultatin

Janë numëruar pothuajse gjysma e kutive në Bashkinë e Himarës.

Nga rezultatet e derimëtanishme Fredi Beleri i koalicionit “Bashkë Fitojmë”, i cili ndodhet aktualisht në burg për blerje votash dhe pse me një diferencë të vogël dominon ndaj kandidatit të Partisë Socialiste dhe kryetari aktual i Bashkisë, Jorgo Goro.

Beleri ka deri më tani 1863 vota, ndërsa Goro 1858. Në Himarë janë numnëruar 17 kuti nga 36.

Nga rezultati i përditësuar i KQZ në orën 06.50, sërish Gori ka dalë më parë me 2078, ndërsa Beleri 1936. Duket se gara vijon të jetë e fortë në këtë Bashki.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.