Welcome to Vlora

“Ku të kalojmë”, tension mes qytetarëve dhe policisë për bllokimin e rrugëve në Tiranë

Tensione janë shkaktuar me qytetarët në Tiranë dhe policëve, për shkak të rrugëve që janë bllokuar për Samitin e BE dhe Ballkanit Perëndimor.

Policia ka vendosur një perimetër të sigurisë për të mbajvajtur rendin, duke mbyllur dhe bërë të pakalushme disa rrugë. Mirëpo ka qytetarë që duan të hyjnë në zona për shkak se kanë banesat apo punën e tyre, por që nuk lejohen nga efektivët.

Më herët Policia ka njoftuar se pesonat që do duhet të kalojnë në zonat me perimetër të sigurisë do duhej të ishin të pajisur me një leje të posaçme.

Siç shihet edhe në foto e mëposhtme qyttar janë përballur me policinë, duke u kërkuar atyre llogari se nga të kalonin për të shkuar në shtëpinë e tyre apo punë.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.