Welcome to Vlora

Kandidati i BF në Vlorë : Votimet e sotme,Është i vetmi shans që qytetarët kanë për të ndryshuar qytetin e Vlorës dhe bashkinë e Vlorës”

Kandidati i koalicionit Bashkë Fitojmë për Vlorën, Hysni Sharra, foli për shantazh dhe kërcënim të administratës për të mos votuar.

“Ditë e shënuar për demokracinë. Me gjithë problemet, shantazhet, kërcënimet por edhe moti i keq të mos pengojnë qytetarët të votojnë.Vendoset e ardhmja për katër vite. Është i vetmi shans që qytetarët kanë për të ndryshuar qytetin e Vlorës dhe bashkinë e Vlorës”.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.