Welcome to Vlora

Përdoruesve po u mbyllet llogaria/ Reagon “Instagram”, çfarë po ndodh

Përdoruesit e rrjetit social “Instagram”, ditët e fundit kanë hasur probleme me llogaritë e tyre, pasi shumë prej tyre po mbyllen pa arsye. Përdoruesit nuk kanë mundur të aksesojnë më llogaritë e tyre dhe në vend të kësaj u kishin mbërritur mesazhe...

Bie WhatsApp! Përdoruesit në të gjithë botën nuk mund të dërgojnë dhe marrin mesazhe

Aplikacioni WhatsApp nuk po funksionon, ndërkohë përdoruesit raportojnë se  nuk janë në gjendje të dërgojnë ose marrin mesazhe. Që prej orës 9:00 të ditës së sotme, aplikacioni WhatsApp është jashtë funksionit pasi nuk mund të dërgohen dhe merren...

Teknologjitë e së ardhmes. Idetë që do të ndryshojnë botën

Robotët e gjallë Robotët e vegjël hibridë, të prodhuar nëpërmjet përdorimit të qelizave burimore nga embrionet e bretkosave, mund të përdoren një ditë për...

WhatsApp ndryshon mënyrën e reagimeve gjatë bisedës, Zuckerberg lajmëron risinë: Duke nisur nga sot…

Një ndryshim ka ndodhur në aplikacionin WhatsApp. Mark Zuckerberg ka lajmëruar me anë të një postimi në Facebook, se në aplikacionin WhatsApp, tashmë mundësohen edhe “reagimet e shpejta”.Bëhet fjalë për emoji të cilat vijnë si reagim ndaj një...

“Krenari për vendin tonë”, vlonjati mes 30 njerëzit më të sukseshëm në Evropë

Dean Çelaj është shqiptari që është renditur në listën e Forbes mes 30 njerëzve më të suksesshëm dhe me influencë ndërkombëtare nën 30 vjeç gjatë 2022-it. Çelaj është krijues i shumë projekteve teknologjike ndërkombëtare në bashkëpunim me...

Kategoria - Teknologji

Weather Data Source: das wetter morgen in Vlora

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.