Welcome to Vlora

INVEST1 GROUP! Kërkohet agjent imobiliar në Vlorë

Synojmë të rritemi e rekrutimet vazhdojnë. Ofrojmë kushte optimale për punë, të ardhura e karrierë profesionale.Nëse mendon se ke aftësitë e duhura komunikuese, se di të racionalizosh mire kohën, se ke energjinë e dëshirën për të punuar e përshtatur...

Rikthehen taksat për biznesin e vogël, ja kur do të hyjë në fuqi ligji

Që nga janari i 2023 bizneseve të vogla me xhrio deri në 10 milionë lekë në vit, do t’u taksohet të paktën 10% e të ardhurave të tyre. Sipas projektligjit të ri të tatimit mbi të ardhurat, nga kjo taksë do të përjashtohen vetëm ata të cilët janë...

Hapet aplikimi online për menaxhimin e hapësirave të plazhit

Nga sot hapet sistemi online në e-Albania për të marrë parcela plazhi për menaxhim në sezonin turistik veror. Lajmi u bë i ditur nga Ministrja e Turizmit dhe mjedisit, Mirela Kumbaro, e cila thekson se sistemi do të qëndrojë i aksesueshëm për 30...

Kategoria - Biznes

Weather Data Source: das wetter morgen in Vlora

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.