Welcome to Vlora

Berisha ulet në krahun e socialistëve në Kuvend

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha nga Gramshi ka sqaruar edhe një episod që u regjistrua në seancën e Kuvendit të së enjtes, ku u ul në krahun e socialistëve.

Ai pohoi se gjithçka ishte e bërë qëllimisht, për t’ju treguar socialistëve se opozita ishte zëri i vërtetë i atyre që trajtonin problemet e mëdha të qytetarëve shqiptarë.

“Ndaj dhe një ditë në parlament, jo pa qëllim u ula në krahun e deputetëve socialistë. Jua thash në platformë. U ula këtu për t’ju thënë socialistëve se zërin e vërtetë tuajin e përfaqësojmë ne që trajtojmë problemet e mëdha të qytetarëve shqiptarë”, tha Berisha. 

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.