WelcometoVlora

Rreth nesh

WelcometoVlora eshte nje portal i cili ka per qellim informin e lajmeve me te fundit ne Shqiperi kryesishte ne qytetin e Vlores. Ne Portal do te gjeni informacion të detajuar për shitje-blerjen e pronave, agjenci udhëtimi, informacion mbi qytetin te rejat e fundit nga vendi Rajoni tema sociale dhe shume kurizitete.