WelcometoVlora

Zjarri mori para gjithçka në Gjormë, zjarrfikësit e Selenicës ‘ndërhyjnë’ me pompa krahu

Zjarri në fshatin Gjormë të Selenicës shkatërroi sipërfaqe të mëdha toke, dogji 5 shtëpi dhe shkrumboi kasolle të tëra bagëtish duke rrezikuar edhe jetën e banorëve. Nga pamjet e siguruara zjarrëfikësit shihen me pompa krahu gjë e cila është absurde duke marrë parasysh dëmet dhe përmasat e mëdha të zjarrit.

Një nga zjarrëfikësit në një pronocim tha se të gjithë po operojnë në zonë me pompa krahu dhe se mund tja dalin edhe në këtë mënyrë që të neutralizojnë situatën.

Mësohet se po rrezikohen disa fshatra të tjerë duke qenë se flakët po përhapen me shpejtësi të madhe në drejtim të Gumenicës, Kotës dhe Velçës.

Add comment