WelcometoVlora

Dritan Leli “nuk bën mbrapa”: S’do ketë asnjë takim, nuk na lejojnë rregullat e pandemisë

Ditën e sotme, Këshilli Bashkiak i Vlorës ka kërkuar sërish një mbledhje me kryetarin e Bashkisë, Dritan Lelin në teatrin e qytetit.

Por Leli ka dërguar një letër duke shpjeguar arsyet përse kjo mbledhje nuk mund të zhvillohet, duke cekur ndër to si më kryesoren faktin e Ministria e Shëndetësisë nuk lejon këto mbledhje për shkak të gjendjes së pandemisë. Gjithashtu Dritan Leli i rikujton keshilltarëve dhe komisionit të ekspertëve atë cka ata kanë shpallur që masat Anti Covid ndryshojnë në datën 1 Korrik

Add comment