WelcometoVlora

Alban Ramosaj fiton ‘Këngën Magjike’: Renditja e këngëtarëve pas votimit të njëri-tjetrit, jurisë dhe publikut

Alban Ramosaj u shpall fitues i “Kënga Magjike” 2021 me këngën “Thikat e mia”, duke qëndruar në vendin e parë në në tri fazat e votimit, atë të artistëve për njëri-tjetrin, votimit të jurisë dhe në fund të publikut.

E vetmja këngëtare që u duk sikur do të vendoste pak në rrezik fitoren e Ramosajt ishte Nutsa (kategoria Big International), megjithëse në përfundim të votimit, “Thikat e mia” ruajti diferencën e theksuar.

Add comment