WelcometoVlora

Ambasada ruse ‘promovon’ bukuritë e Shqipërisë

Prej datës 1 prill Shqipëria ka hequr vizat për rusët që duan të vizitojnë Shqipërinë për turizëm. Ambasada e Rusisë në Tiranë në faqen zyrtare në Facebook promovon bukuritë natyrore të vendit tonë. Postimet e fundit janë nga Qeparoi në jug dhe Apolonia. “Shqipëria përmes syve të diplomatëve. Fshati i vogël bregdetar në Qeparo dhe […]

Prej datës 1 prill Shqipëria ka hequr vizat për rusët që duan të vizitojnë Shqipërinë për turizëm.

Ambasada e Rusisë në Tiranë në faqen zyrtare në Facebook promovon bukuritë natyrore të vendit tonë. Postimet e fundit janë nga Qeparoi në jug dhe Apolonia.

“Shqipëria përmes syve të diplomatëve. Fshati i vogël bregdetar në Qeparo dhe pamjet e bukura të Jonit” shkruhet në një nga postimet e shoqëruara me disa foto.

Add comment