WelcometoVlora

Shitet Vila në Kaninë,Vlorë

Pozicionuar në vëndin më të bukur dhe strategjik të Vlores,me nje pamje te mahanitshme te Vlores,me nje investim te bere me shume dashuri dhe gusto e cila mund te perdoret edhe per qellime komerciale,pasi kjo zone ka marr vlere dhe me projektin e Baypass-it (500 metra distance ) dhe e cilesuar zone e mbrojtur dhe e perzgjdhur ne projektin e 100-fshatrave

Pershkrimi i Prones :Ndertesa ka forme drejtkendore ne plan, nje ndertese 3-katesh, ndersa pjesa nen verande sherben si gjysembodrum.Konstruksioni eshte realizuar me skelet betonarme me trare dhe kolona,soleta nderkati b/a,e mbuluar me cati .Fasada eshte nga te gjithe anet me veshje termoizoluese,jane te suvatuara me grafiato,ndersa parmaket e ballkoneve jane me elemente dekorative . Kati perdhe eshte i perbere nga keto ambjente : 1-Dhome ngrenie sebashku me ambjentin e gatimit 2-Nje sallon sebashku me ambjnetin e ndjenjes 3- Nje lavenderi 4- Nje tualet 5- Nje koridor ne te cilin ndodhet kafazi i shkalleve per ne katet e siperme 6- Nje hyrje ne verande .Siperfaqja faktive e ketij kati eshte 174m ,ku 45 metra jane siperfaqe verande.Kati i Pare eshte i perbere : 1- 3 dhoma gjumi , dy prej te cilave jane te pajisura me tualet, 2- Nje tualet 3- Dy ballkone .Siperfaqja faktive eshte 170 metra katror .Kati i dyte eshte papafingo dhe perbehet nga : 1- Nje hapesire kryesore ku ndodhet ambjenti i gatimit dhe ambjenti i ndjenjes 2- Nje tualet 3- Nje dhome gjumi 4- Nje ballkon ne anen veriore Siperfaqe faktive eshte 142 metra katrore

Per me teper informacion ose vizite ne prone,kontaktoni agjentin e prones 📞+355684012017

Add comment