WelcometoVlora

Këshilltarët bashkiakë e presin në sallën e universitetit, Dritan Leli hyn në mbledhje online nga zyra, sqaron akuzat

Pas refuzimit për mbledhje në teatrin “Petro Marko”, kryetari i Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli përsëri ditën e sotme ka refuzuar kërkesën për mbledhje në universitetit Ismail Qemali.

Ai ka marrë pjesë në mbledhje online me kryetarët e Bashkisë së Vlorës. Gjatë fjalës së tij Leli ka sqaruar edhe një herë në lidhje me sekretarin e Këshillit Bashkiak, Agron Gjipalin, i cili është njoftuat se ka plotësuar kushtet për të përfituar pension.

Leli tha se Gjipali nuk është larguar nga puna, por si edhe personat e tjerë që kanë punuar në Bashkinë e Vlorës janë njoftuar se kanë plotësuar kushet për të përfituar pension.

“Në zbatim të ligjit është detyrë funskionale. Duke u bazuar në vendim 478 për ndërprejre nga organet pas plotësimit të kushtit për pension. Këshilli i Ministrave ka vendosur dhe parashikon që organet e parashikuara në pikën një të nenit, me plotësimin e kushteve sipas despozitave për sigurtimet, ndërpresim menjëherë marrdhëniet për këtë kategori punonjësish. Doja të shpërndaj të gjithë opinonin publickdhe faktin e procedurës së ndjekur nga Bashkia për rastin në fjalë,” tha Leli.

Add comment